MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN



Mübarek gecede şehit olan mehmetçiğimizin şehadetleri makbul, makamları âlî olsun. Allah ordumuzun ve güvenlik unsurlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Cenab-ı Hak devletimizin hedeflerine, milletimizin ideallerine ulaşması için Fetih suresi 7. ayette beyan buyurduğu, sahibi olduğu göklerin ve yerlerin ordularıyla ordumuzu desteklesin.

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.
Senin uğrunda ölen ordu budur yâ Rabbi.
Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,
Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın.

1 yorum:

  1. YA ALLAH!!! YA RAHMAN!!! YA RAHİM!!!
    Ya Rabbi! İçinde bulunduğumuz şu zor günlerde, Sen bu ümmete yardım eyle. Yeryüzünü fesata ve kana bulayanların karşısında tek başına mücade eden bu milleti muzaffer eyle. Canını, cananını , yavrusunu düşünmeden, vatanı, milleti için Senin için Allahım, Senin için herşeyini ortaya koymaktan çekinmeyen yiğitlerimize eman eyle, yardım eyle! Onları kutlu gaza yolunda muzaffer eyle. Göklerde dalgalanan al Bayrağın toprağını sağlamlaştırmak uğruna canını, kanını toprağa katan canlarımızın, canlarını Sen bağışla. Biliriz ki bu yol kutludur, bu yol şanlıdır, bu yol nice yiğitlerin canlarıyla ve kanlarıyla yoğrulmuştur. Atalarımız bu kutlu davada bizlere önderlik etmiştir.
    Şeytanın nefsine uymasıyla başlayan hakk ve batılın mücadelesi biliriz ki, hesap gününe değin devam edecektir. Bizleri Şeytanın ve kötü niyetli, kem bakışlı insanların şerrinden muhafaza eyle! Şeytanın vesvese verip bizleri hakk yoldan çıkarmasına müsade etme. Nefis ki kıldan ince bir bağla bağlıyız. Heran bizden kopup kendi başına işlere kalkabilir bizleri nefsine uyup hakktan ayrılanlardan eymele Allahım!
    Bu mübarek kıldığın Cuma'nın hürmetine, Sana kalplerini açarak en içten dualarla yalvaranların hürmetine, Sen bu milleti zelil eyleme, Bu milleti muzaffer eyle. Canımızdan bir parça olan güvenlik güçlerimizi muvaffak eyle. Onlara kurulan tuzakları, tuzak kuranların başına geçir.. O yiğitlerin sabı süpyan evlatlarının gözlerini yaşlı, kalplerini buruk bırakma Allahım.
    Bizler yalnız Senden yardım isteriz ve yalnızca Sana kulluk ederiz. İçimizdeki bir takım beyinsizlerin yüzünden bizi helak edecek değilsindir Allahım!
    Bizler ne kadar günahkarda olsak, hatada işlesek, nefsimize uyup bazen Senin emirlerini eğip büküp malesef ki kendi dünyalık işlerimizde de kullansak da. Seni! yaradanımız bildik, sana secde ettik, Seni zikrettik. Evet bizler günahkarız, Sen, Allahsın başka söze ne gerek var. Sen affedersin affetmeyi seversin. Günahkarlığımız yüzünden bizlerin helak olmasına müsade edecek değilsin biliriz Allahım! Aciziz, bitkiniz, yorgunuz kimsesisiz, Sen kimsesizlerin kimsesi, zora düşenlerin yardım edicisisin. Sen yardım eyle! Aracısız yardım eyle Allahım! Senden ve yalnız Senden yardım diliyoruz. Yaratılmışların Şerrinden yaratıcımız olan Sana yöneldik. Avuçlarımızı açtık, kalbimizi açtık, tüm benliğimizle huzuruna geldik imdat eyle yardım eyle. Bu ümmetin yok olmasına elbette müsade edecek değilsindir. Ümmet üzerindeki bu zulümün günahlarına kefaret olduğunuda biliriz. Yardım eyle Allahım, şükrümüzü, sabrımızı ve birlikteliğimizi artır. Düşmana karşı tek yürek, tek bilek olabilmeyi nasip eyle!!!
    YA ALLAH!!! YA RAHMAN!!! YA RAHİM!!!

    YanıtlaSil